גולש/ת יקר/ה,

פרטיותך חשובה לנו ולכן מדיניות פרטיות זו ("מדיניות הפרטיות") נועדה להסביר ולתאר לך איזה מידע נאסף במסגרת האתר שלנו ומה השימוש שייעשה בו.

מדיניות הפרטיות חלה על האופן שבו אנו, גולן מוצרי פלסטיק בע"מ ("גולן פלסטיק", "החברה", "אנו", "שלנו" או "אנחנו"), משתמשים במידע אישי (כפי שיוגדר בסעיף 1) הנאסף, מתקבל או נשמר על ידינו אודות אנשים בנוגע לשימוש באתר שלנו ובכל השירותים שמוצעים במסגרתו ("האתר" או "השירותים").

מדיניות הפרטיות מנוסחת בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד והיא מתייחסת באופן שווה לנשים ולגברים.

  1. מהו מידע אישי?"מידע אישי" הוא כל מידע שעשוי לשמש, לבדו או יחד עם מידע אחר, לזיהוי אישי של אדם, לרבות, מבלי לגרוע מכלליות האמור, שם פרטי ושם משפחה, כתובת IP, כתובת דוא״ל ופרטי קשר אחרים.
  2. תנאי השימוש באתרמדיניות הפרטיות מהווה חלק בלתי נפרד מתנאי השימוש באתר, ויחד הם מהווים את התנאים לשימוש באתר. כל המונחים שאינם מוגדרים במדיניות הפרטיות יישאו את המשמעות שניתנה להם בתנאי השימוש. כדי להבין טוב יותר את כלל השירותים והתנאים באתר, אתה מתבקש לעיין בתנאי השימוש. שימושך באתר יעיד על הסכמתך לתנאים באתר וככל שאינך מסכים להם במלואם, הנך מתבקש שלא לעשות בו כל שימוש.
  3. הסכמה ושינוי מדיניות הפרטיות. אינך מחויב למסור לנו מידע אישי, וכל מידע שתמסור לנו, במישרין או בעקיפין באמצעות השימוש באתר, יימסר בכפוף לרצונך והסכמתך.שימושך בשירותים מהווה את הסכמתך למדיניות הפרטיות זו ולאיסוף, עיבוד ושיתוף מידע אישי אודותיך כמפורט בה.אנו רשאים לשנות את מדיניות הפרטיות בכל עת והשימוש באתר יהיה כפוף לתנאים באתר בעת השימוש. משכך, הנך מתבקש להתעדכן במדיניות הפרטיות מעת לעת ולפני שהנך מבצע פעולות באתר. למען הסר ספק, המשך שימושך בשירותים לאחר עדכון המדיניות משמעו כי הנך מקבל את המדיניות העדכנית.
  4. פרטיות ילדים. האתר אינו מיועד לשימושם של קטינים ואין בכוונתו לאסוף מידע אישי אודות ילדים מתחת לגיל 18. אם אתה מאמין שעשוי להיות לחברה מידע כזה, נא צור עמנו קשר בדוא"ל orders@golan-plastic.com, אנו רשאים, אך לא מחויבים, לבצע בדיקות ולאסוף כל מידע שיידרש בכדי למנוע מילדים מתחת לגיל 18 להשתמש באתר.
  5. סוג המידע האישי הנאסף על ידינו ואופן איסופו. האופן בו אנו אוספים ומאחסנים מידע תלוי באופן השימוש שתעשה באתר ובשירותים, כפי שיפורט להלן. למשל, במהלך מילוי טופס "צור קשר" בעמוד הייעודי באתר תתבקש להזין נתונים מסוימים כדוגמת שמך, מספר טלפון, כתובתך, מקום עבודתך ותפקידך, כתובת הדוא"ל שלך ומידע נוסף שתבקש לשתף את החברה. בנוסף, מידע אישי ייאסף אם תירשם לניוזלטר שלנו, ככל ונפרסם כזה, ותזין את כתובת המייל שלך, או מידע שייאסף כחלק מהתקשרותך עם החברה (לרבות אמצעי תשלום).
  6.   עוגיות (Cookies) וטכנולוגיות מעקב אחרות. במסגרת שירותינו, אנו משתמשים ב-״עוגיות", קבצי זיהוי אנונימיים וטכנולוגיות דומות, לצורכי אבטחת מידע, על מנת שנוכל לספק את שירותינו באתר באופן תקין, להציג בפניך מידע מותאם אישית ועל מנת לשפר את חוויית המשתמש שלך כשאתה גולש באתר במסגרת השימוש בשירותים. "עוגייה" הנה קובץ טקסט קטן המשמש, לדוגמה, לאיסוף מידע אודות פעילות בשירותים ועל מנת לאחזר מידע שנמסר קודם לכן (לדוגמה, לצורך זיהוי בעת כניסה לשירות). עוגיות מסוימות וטכנולוגיות אחרות עשויות לשמש לצורך אחזור מידע אישי, כגון כתובת IP. רוב הדפדפנים מאפשרים לשלוט בעוגיות, לרבות אם לאשרן או לא לאשרן ואופן הסרתן. ניתן להגדיר את רוב הדפדפנים באופן שתקבל הודעה אם לאשר עוגייה, או שבאפשרותך לחסום עוגיות בדפדפן.Google Analytics וכלים אנליטיים נוספים. אנחנו משתמשים בכלי הנקרא "Google Analytics" על מנת לאסוף מידע אודות השימוש באתר. Google Analytics אוסף מידע כגון תדירות ביקורי המשתמשים בשירות, העמודים בהם הם מבקרים ובאלו אתרים הם משתמשים לפני הכניסה לשירות. אנו משתמשים במידע המתקבל מ-Google Analytics על מנת לתחזק ולשפר את השירות ואת מוצרינו. איננו משלבים בין המידע שנאסף במסגרת השימוש ב- Google Analyticsובין מידע אישי מזהה. יכולתה של Google להשתמש ולשתף מידע שנאסף באמצעות Google Analytics אודות ביקוריך ושימושן בשירות, מוגבלת על פי הסכם השירות שלGoogle Analytics , המפורסם בכתובת http://www.google.com/analytics/terms/us.html ומדיניות הפרטיות של Google, המפורסמת בכתובת http://www.google.com/policies/privacy/. תוכל לקרוא אודות האופן בו Google אוספת ומעבדת נתונים במסגרת Google Analytics בכתובת http://www.google.com/policies/privacy/partners/. באפשרותך למנוע את השימוש בנתוניך על ידי Google Analytics באמצעות הורדה והתקנה של Google Analytics opt-out add-on, הנמצא בכתובת ./https://tools.google.com/dlpage/gaoptout  בנוסף, החברה אוספת נתונים ומבצעת ניתוחים סטטיסטיים אודות השימוש באתר בעצמה או באמצעות חברות אחרות. החברות אוספות ומנתחות מידע על היקף השימוש באתר, תדירות השימוש בו, מקורות הגישה של המשתמשים לאתר וכיוצא בזה. המידע הנאסף הוא סטטיסטי במהותו, והוא נועד לצרכי ניתוח, מחקר, פיתוח ובקרה, והחברה רשאית לעשות בו שימוש, לרבות להעבירו לצד שלישי, לפי שיקול דעתה הבלעדי. החברה שומרת לעצמה את הזכות לעשות שימוש בכלים אנליטיים נוספים.
  7.   כיצד אנו משתמשים במידע שאנו אוספיםאנו עשויים להשתמש במידע אישי שנאסף על ידינו כפי שפורט לעיל, בדרכים הבאות:
    1. על מנת ליצור אתך קשר (לרבות באמצעות דוא"ל וסמס) לצורך שליחת עדכונים ומידע על השירותים והמוצרים שלנו.
    2. לצורך טיפול בבקשותיך, ומתן מענה לפניות.
    3. לספק לך הצעות הנוגעות למוצרים והשירותים שלנו.
    4. ליידע אותך באמצעות מיילים או הודעות אחרות, לרבות מודעות ופרסומים ברשתות החברתיות ופלטפורמות דומות, הקשורות למוצרים ו/או לשירותים בהם התעניינת.
    5. לבקש את המשוב שלך לאחר שימוש במוצרים או בשירותים שלנו. לרוב, תוכל לבטל את ההרשמה להתראות אלה בכל עת וללא כל עלות, על ידי לחיצה על קישור מתאים בהודעה שתקבל.
    6. בהתאם לדין החל, אנו עשויים ליצור עימך קשר באמצעות דואר רגיל, דואר אלקטרוני, SMS, WhatsApp, הודעות Push, טלפון או כל אמצעי אלקטרוני אחר, לרבות באמצעות רשתות חברתיות ופלטפורמות דומות, למטרות השיווק, פרסום ומחקר דעת הלקוחות שלנו. פעילות זאת כוללת, למשל, מידע הקשור למוצרי ושירותי החברה, פעילויות מסחר אלקטרוני, מבצעים מיוחדים, וקידום שירותים ו/או מוצרים חדשים. על מנת שנוכל ליצור עמך קשר עם מידע שמעניין אותך במיוחד, האינטראקציה הכוללת שלך איתנו (כגון אך לא מוגבל למוצרים ושירותים אותם רכשת), תנותח וייעשה בה שימוש.
    7. לעמוד בהוראות הדין והרגולציה.
    8. לצרכים משפטיים ולהתגוננות בהליכים מכל סוג.
    9. אנו עשויים להשתמש בפרטי הקשר שלך כדי לשלוח לך תקשורת שיווקית/פרסומית שלדעתנו עשויה לעניין אותך (לרבות באמצעות דוא"ל ו-SMS) ולשלוח לך עדכונים או חדשות בנוגע לשירותים ולמוצרינו. אם אינך מעוניין לקבל הודעות כאמור אנא עדכן אותנו באמצעות orders@golan-plastic.com.
  8.  אופן שיתוף המידע האישי על ידינו
    אנו עשויים לשתף מידע אישי במקרים הבאים:

    1. 8.1.    אנו עשויים לשתף מידע אישי עם חברות הקשורות ושותפים עסקיים, על מנת שיוכלו לסייע לנו בעיבוד המידע האישי ובמתן השירותים.
    2. 8.2.    אנו עשויים לשתף מידע אישי עם נותני שירות צד ג' ושותפים, על מנת שיסייעו לנו בפעולותינו העסקיות ועל מנת שנוכל לספק את שירותינו לך ולמשתמשים אחרים. מידע כאמור עשוי להיות מועבר גם לספקים במדינות אחרות.
    3. 8.3.        אנו רשאים לשתף מידע אישי אם אנו סבורים בתום לב כי גישה, שימוש, שמירה או גילוי של המידע נחוצים באופן סביר על מנת: (1) לקיים כל חוק חל, תקנה, הליך משפטי או בקשה ממשלתית ניתנת לאכיפה; (2) לאכוף את הסכם השירות, לרבות חקירת הפרות פוטנציאליות של התנאים באתר או כל הסכם אחר עמנו; (3) לזהות, למנוע או לטפל באופן אחר במקרי הונאה, אבטחה או בבעיות טכניות; (4) להתגונן מפני פגיעה בזכויות, בקניין או בבטיחות של החברה או מי מטעמה, משתמשים או הציבור.
    4. 8.4.        אנו עשויים לשתף מידע אישי במקרה בו החברה תארגן את פעילותה האינטרנטית במסגרת תאגיד אחר או תמכור או תעביר בכל דרך שהיא את פעילותה ואת פעילות האתר – וכן במקרה בו תתמזג החברה עם גוף אחר או תמזג את פעילות האינטרנט שלה עם פעילותו של צד שלישי – תהיה החברה זכאית להעביר לתאגיד החדש העתק מן המידע והרשומות שנאגרו אודותיכם באתרנו או כל מידע סטטיסטי אחר שבידי החברה, ובלבד שתאגיד זה יקבל על עצמו כלפיכם את כל הוראות מדיניות הפרטיות של חברתנו
  9.  שימוש במידע אנונימי. אנו עשויים להשתמש במידע אנונימי (כהגדרתו להלן) או לגלותו לנותני שירות צד ג', על מנת לשפר את שירותינו ואת חוויית המשתמש שלך במסגרת השימוש בשירותים. כמו כן, אנו עשויים לגלות מידע אנונימי (בתמורה או ללא תמורה) לצדדים שלישיים, לרבות למפרסמים ושותפים. "מידע אנונימי" משמע מידע שאינו מאפשר זיהוי של משתמש אינדיבידואלי, כגון מידע מצטבר אודות השימוש בשירותים.
  10. אבטחה. אנו משקיעים משאבים ומאמצים לשמירה על אבטחת המידע בחברה בכלל ואתר בפרט. אנו פועלים בהתאם לסטנדרטים מקובלים, לרבות שימוש באמצעי בטחון ארגוניים, פיזיים וטכניים, על מנת להגן על המידע האישי המצוי במערכותינו. עם זאת, אף אמצעי תשדורת מקוונת ואף אמצעי אחסון אלקטרוני אינם בטוחים ב-100%. לפיכך, אף שאנו שואפים ליישם את האמצעים הנדרשים לצורך הגנת המידע האישי שלך, איננו יכולים להבטיח את אבטחתו או סודיותו באופן מוחלט. בכל שאלה בנוגע לאבטחת המידע בשירות, ניתן לפנות אלינו לכתובת:  orders@golan-plastic.com.
  11. הסרה. תוכל לבחור שלא לקבל מאתנו הודעות דוא״ל פרסומיות או הודעות דוא״ל אחרות בנוגע לשירותים, באמצעות מסירת הודעה ישירה באמצעות כתובת הדוא"ל orders@golan-plastic.com ו/או לחיצה על קישור הסרה מרשימת התפוצה, שיופיע בהודעות הפרסומיות כפי שנדרש בדין (ככל ונדרש). לתשומת לבך, אף אם תבחר שלא לקבל מאתנו את דוא"ל פרסומי, נוכל לשלוח הודעות בעלות אופי שירותי ו/או תפעולי, לרבות תגובה לבקשות "צרו קשר", בקשת תמיכה פנייה בנוגע לתקלות או לתכנים המופיעים ו/או זמינים באתר.
  12.          בחירה. בעת השימוש באתר, תוכל לבחור למסור או שלא למסור מידע אישי. ככלל, אף אם תבחר לא למסור מידע אישי הכרחי, תוכל להשתמש בחלק מהשירותים, אולם לא תוכל להיכנס ליהנות מכלל האפשרויות והשירותים שיש לאתר ולנו להציע.
  13. מיזוג, מכירה או פשיטת רגל. מבלי לגרוע מיתר הוראות הסכם זה, במידה שחברתנו תירכש או תמוזג עם חברת צד ג', או במקרה של חדלות פירעון או כל אירוע דומה, אנו שומרים על הזכות להעביר או להמחות מידע אישי בקשר לאתר בהתאם לכל דין.
  14.  שמירה על הפרטיות שלך וכיבוד הזכויות שלך. אנו מחויבים להגן על פרטיותך. הגנת פרטיות הנה תחום מתפתח, ואנו משקיעים משאבים ניכרים על מנת לעמוד בדרישות הגנת הפרטיות ואבטחת המידע. חשוב לנו שתדע, שחוק הגנת הפרטיות, תשמ"א – 1981, והוראות רגולציה אחרות, מעניקים למי שנאסף ונשמר עליו מידע אישי זכויות חשובות. כך למשל, הזכות לעיין במידע האישי הנאסף על אדם וכן הזכות לבקש שמידע שגוי או בלתי מעודכן שנשמר על אדם יתוקן ו/או יעודכן בהתאם. אנו מזמין אותך ליצור עמנו קשר באמצעות הכתובת המופיעה מטה בכל שאלה ביחס למדיניות הפרטיות ובכל בקשה סבירה, ואנו נשתדל להשיב עליה בהקדם.
  15. שאלות? לשאלות נוספות אודות מדיניות הפרטיות נשמח אנא פנה אלינו באמצעות כתובת הדוא"ל orders@golan-plastic.com.עודכן לאחרונה: יוני, 2021.

גולן מוצרי פלסטיק בע"מ עושה שימוש באתר זה בקבצי Cookies. בלחיצה על כפתור הסגירה את/ה מאשר/ת את השימוש שלנו בקבצים אלו לצרכי מעקב. למידע נוסף ניתן לעיין במדיניות הפרטיות.